fbpx

Olemme olleet monessa mukana!
Pintaraapaisu tehtyihin töihin

Kuhmo Oy on perinteikäs ja samaan aikaan huippumoderni, kansainvälisesti toimiva sahayritys. Yritys on toteuttanut 2020-luvun alussa voimakkaan kehitysinvestointien sarjan, joka huipentui vuonna 2023 valmistuneen uuden sahalinjan käynnistämiseen.

Starkin verkko­sivujen uudistuksen lähtö­kohtana oli uudistaa sivusto teknisesti nopeaksi, kevyeksi ja luotettavaksi alustaksi kaikelle yritys­tiedolle. Sivuston sisältöjen järjestämistä sekä rakentamista lähestyttiin kattavan pohja­työn kautta.

Kuhmon Musiikkiopisto on kaupungin ylläpitämä taideoppilaitos, joka antaa taiteen perusopetusta musiikissa ja tanssissa. Musiikkiopisto toimii Kuhmossa ja Sotkamossa.

Mietteitä Maalta -tuotteille toteutettiin verkko­kaupan rakentaminen. Projektiin kuului sisällön­tuotantoa, visuaalista suunnittelua, verkko­kauppa, tuote­kuvia sekä käyttökoulutus.

Lankakauppa Villa Vanamon verkko­kauppa rakennettiin helppo­käyttöiseksi, visuaalisesti houkutte­levaksi ja selkeäksi koko­naisuudeksi. Yrityksen valmis yritys­ilme antoi luontevan ja kauniin lähtö­kohdan sivuston layouteille.

Kuhmon AA-Puun verkko­sivujen uudistuksen tavoitteena on tuoda aikaisempaa kattavammin ja informa­tiivisemmin esiin sitä, minkä­laisia tuotteita yritys valmistaa ja jalostaa asiakkailleen.

Pankin 100-vuotis­juhliin tuotettu dokumen­taarinen historiikki­video johdattelee katsojan läpi pankin viimeisten vuosi­kymmenten sekä nostaa esiin henkilöitä, toiminta­tapoja ja arvoja vuosien varrelta.

Kainuulainen super­pesiksen ikoninen seura Sotkamon Jymy tekee aktiivista ja laadukasta omaa kuva- ja video­tuotantoa sekä kauden aikana että harjoitus­kaudella. Saimme olla mukana näissä tuotannoissa omalta osaltamme. 

Tuotevideoiden sarja esitteli Anarin Suomessa suunniteltuja vaatteita ja varusteita. Samoista raaka­materiaaleista editoimme erilaisia versioita: pidemmät versiot muun muassa messu-käyttöön, Reels-tyyppiset videot some-kanaville.

KipinäMedia on saanut olla mukana Konsta Kurikan huikealla matkallla kohti baseball-unelmaa. Konsta tavoittelee baseball-ammatti­laisuutta ja tekee joka päivä rajusti töitä unelmansa eteen.

Hyvinvointi Sammon verkkosivu-uudistuksen tavoitteena oli saada houkuttelevat ja selkeät nettisivut. Sivuston valikko­rakennetta ja sivu­hierarkiaa hiottiin huolellisesti, sillä sisältöjen määrä oli tässä projektissa merkittävä.