Olemme olleet
monessa mukana!

Pintaraapaisu tehtyihin töihin

KipinäMedia on yritysten digitaalisen näkyvyyden ratkaisuihin, myyntiin ja markkinointiin erikoistunut asian­tuntija­organisaatio.

Ydin­osaamistamme on etsiä asiakkaan kanssa hänelle sopivimmat ratkaisut ja toteuttaa ne vaivattomasti yhden, eri alojen ammatti­laisista muodostuvan tiimin kanssa.

Starkin verkko­sivujen uudistuksen lähtö­kohtana oli uudistaa sivusto teknisesti nopeaksi, kevyeksi ja luotettavaksi alustaksi kaikelle yritys­tiedolle. Sivuston sisältöjen järjestämistä sekä rakentamista lähestyttiin kattavan pohja­työn kautta. Palvelu­kokonaisuuteen kuului myös tekninen ja sisällöllinen optimointi.

Kuhmon AA-Puun verkko­sivujen uudistuksen tavoitteena on tuoda aikaisempaa kattavammin ja informa­tiivisemmin esiin sitä, minkä­laisia tuotteita yritys valmistaa ja jalostaa asiakkailleen.

Lankakauppa Villa Vanamon verkko­kauppa rakennettiin helppo­käyttöiseksi, visuaalisesti houkutte­levaksi ja selkeäksi koko­naisuudeksi. Yrityksen valmis yritys­ilme antoi luontevan ja kauniin lähtö­kohdan sivuston layouteille.

KipinäMedia on saanut olla mukana Konsta Kurikan huikealla matkallla kohti baseball-unelmaa. Konsta tavoittelee baseball-ammatti­laisuutta Yhdys­valloissa ja pelaa tällä hetkellä Australian ABL-sarjassa Brisbane Bandits –joukkueessa.

Pankin 100-vuotis­juhliin tuotettu dokumen­taarinen historiikki­video johdattelee katsojan läpi pankin viimeisten vuosi­kymmenten sekä nostaa esiin henkilöitä, toiminta­tapoja ja arvoja vuosien varrelta. Kokonaisuus kietoutui pankille tärkeän musiikin ja Lentuan järvi­maisemien ympärille. Raaka­materiaalista editoitiin erilaisia versioita eri käyttö­tarkoituksiin.

Neliosainen Luonnetta ja kulttuuria –sarja oli Sotkamon Jymyn ja Kajaanin kaupungin yhteinen projekti, jossa pesä­palloilijat vierailivat kajaanilaisissa kulttuuri­kohteissa. Lisäksi toteutimme Jymylle playoffs-videon, joka kuvattiin runkosarjan ottelun yhteydessä ja julkaistiin playoffien alla nostamaan tunnelmaa pudotuspelien alkaessa.

Tuotevideoiden sarja esitteli Anarin Suomessa suunniteltuja vaatteita ja varusteita. Samoista raaka­materiaaleista editoimme erilaisia versioita: pidemmät versiot muun muassa messu-käyttöön, Reels-tyyppiset videot some-kanaville.

Kuhmon Ikkunalle toteutettiin verkkosivu-uudistus, koska vanhat sivut eivät enää palvelleet riittävän hyvin. Projektissa suunniteltiin uusi visuaalinen ilme, toteutettiin sisällön­tuotantoja esimerkiksi referenssi­tarinoin, sivuston tekninen toteutus ja valo­kuvattiin tuotantoa sekä referenssi­kohteita.

Hyvinvointi Sammon verkkosivu-uudistuksen tavoitteena oli saada houkuttelevat ja selkeät nettisivut. Sivuston valikko­rakennetta ja sivu­hierarkiaa hiottiin huolellisesti, sillä sisältöjen määrä oli tässä projektissa merkittävä.

”Mietteitä Maalta” -tuotteille toteutettiin verkko­kaupan rakentaminen. Projektiin kuului sisällön­tuotantoa, visuaalista suunnittelua, verkko­kauppa, tuote­kuvia sekä käyttökoulutus.