fbpx
Close

Referenssejä

KipinäMedia on yritysten digitaalisen näkyvyyden ratkaisuihin, myyntiin ja markkinointiin erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Ydinosaamistamme on etsiä  asiakkaan kanssa hänelle sopivimmat ratkaisut ja toteuttaa ne vaivattomasti yhden, eri alojen ammattilaisista muodostuvan tiimin kanssa. 

 

Ohesta löydät esimerkkejä jo toteuttamistamme töistä.

Laadukkaasti toteutetut videot ovat yksi tärkeimmistä yritystä ja sen tuotteita sekä palveluja kuvaavista markkinointimateriaaleista. Lyhyet, 15-60 sekunnin pituiset videot kertovat napakasti tuotteista ja liikkuvat näppärästi sosiaalisen median sovelluksissa. Pidemmät videot sisältävät usein yritystarinoiden elementtejä tai laajempaa tuotekuvausta, ja toimivat parhaiten yritysten verkkosivuilla muiden tuotetietojen kanssa. 

KipinäMedian tuotantotiimi on apunasi myös videotuotantojen suunnittelu- ja markkinointityössä: meiltä saat käsikirjoituksen, näyttelijät, voice overit sekä videomarkkinoinnin palvelut. 

Verkkosivut ja -kaupat

Villa Vanamo

Lankakauppa Villa Vanamo palvelee asiakkaitaan Kuhmossa. Saimme olla mukana laajentamassa myynnin myös verkkokaupan puolelle.
Tutustu!

LuottoDesign

LuottoDesign on osa Luottopuun konsernia ja saimme olla mukana brändäämässä kokonaan uutta suomalaista puudesignia. 
Tutustu!

Itä-Suomen ajotaito

Itä-Suomen Ajotaito on erikoistunut terveys­perusteisen ajokyvyn arviointiin.
Tutustu!

Willa Keskeinen

Ainutlaatuinen uudisrakennuskohde on tulossa Kuhmoon vuoden 2022 aikana.
Tutustu!

Kainuun Konekorjaamo

Agritekin merkkikorjaamo palvelee asiakkaitaan Kuhmossa. Rakensimme yritykselle responsiiviset sivut.
Tutustu!

RakennusDetail

Rakennus Detail on vuonna 2007 Kotkassa perustettu yritys, joka tekee pääasiassa uudisrakentamista ja lisäksi pienimuotoista saneerausurakointia.
Tutustu!

Valokuvat

Previous
Next

Asiakkaitamme

Previous
Next

Meistä sanottua