fbpx

Uuden ajan
markkinointi­palvelut

Toimivat markkinointi­palvelut
myyntisi tukena

Varmista brändisi näkyvyys ja löydettävyys KipinäMedian markkinointi­palvelujen avulla. Mikään tuote tai palvelu ei myy ilman asiakkaita ja me autamme sinua löytämään asiakkaat tehokkaiden digitaalisten markkinointi­palvelujen ja laadukkaan sisällön­tuotannon avulla.

Digitaalinen markkinointi on jatkuvassa muutoksessa. Pysy kehityksen kärjessä ja anna meidän auttaa. Toimistomme löydät Kuopiosta sekä Kuhmosta ja palvelemme asiakkaitamme laajasti lähes koko Suomen alueella.

Digitaalinen markkinointi

Autamme markkinoinnin suunnittelussa, toteuttamisessa, tulosten analysoinnissa sekä tulosten raportoinnissa. Meidän tehtävämme on kuunnella sinua ja tavoitteitasi ja toteuttaa tuloksellista markkinointia.

Hakusanamainonta

On tärkeää, että yrityksesi, tuotteesi ja palvelusi löytyvät hakukoneista ilman maksettua mainontaa eli sivustosi SEO-työ on tehty hyvin. Se ei silti useinkaan riitä, sillä vain hakusana­mainonnan avulla voit varmistaa paikkasi hakukoneiden ykköspaikoilla.

Some-markkinointi

Autamme valitsemaan sinun liike­toiminnallesi parhaiten sopivat kanavat, kohderyhmät, luomme tarttuvat ja kiinnostavat mainos­tekstit ja tarvittaessa myös mainos­materiaalit, jotka huomataan. Sinä määrittelet budjetin ja me hoidamme loput.

Markkinoinnin konsultointi

Kerro meille millaisia tavoitteita haluat markkinoinnille asettaa, millaisia asiakkaita tavoittaa ja me hoidamme halutessasi loput. Autamme myös, jos kaipaat vain sparrailuapua tai tukea tai tuoretta näkökulmaa ajatuksillesi.