fbpx

Viesti perille näyttävästi!
Kaikki graafiset työt digiin ja printtiin

Joko yritykselläsi on oma tyyli?

Koko yrityksen toiminnan läpäisevä yhtenäinen graafinen ilme on yritys­viestinnän kulmakivi, jonka ansiosta yritys on tunnistet­tavissa heti ensimmäisellä vilkaisulla. Graafinen yritys­ilme muodostuu liike­merkistä, tunnuksesta ja logosta, typo­grafiasta sekä väreistä.

Näiden johdon­mukainen käyttö verkko­sivuilla, mainonnassa, sosiaalisessa mediassa, esitteissä ja muissa yrityksen käyttö­kohteissa rakentaa ammattimaista ja uskottavaa yritys­kuvaa. Kysy lisää yrityksesi näköisen ilmeen rakentamisesta!

Tyylin muodostaminen

Yritysilmeen rakentaminen käynnistyy sen sanoitta­misella, minkä­lainen yritys on, mitä se tekee ja mitä arvoja se haluaa viestiä omalla ulko­asullaan. Esimerkiksi väreillä voidaan viestiä haluttuja asioita, kuten luotetta­vuutta, ympäristö­ystävällisyyttä tai vaikkapa suomalaisuutta.

Edelleen yrityksen liike­merkkiin voidaan kiteyttää yrityksen luonnetta, palvelu­valikoimaa tai tuoda siihen elementtejä, jotka kuvastavat muuten yrityksen toimintaa. Typografian eli käytettävien kirjasin­tyyppien valinnalla luodaan viimeinen silaus yhtenäiseen yritys­ilmeeseen.

Yritysilmeen jalostaminen käytäntöön

Yhdessä sisällön­tuotannon tiimimme kanssa jatko­jalostamme yritys­ilmeesi erilaisiin käyttö­kohteisiin.

Suunnittelemme ja toteutamme verkko­sivujen ja -kauppojen layoutit, esitteiden, tuote­korttien ja mainosten ulkoasut sekä sisällöt niin, että ne tukevat muuta yritys­viestintääsi ja vahvistavat mieli­kuvaa, jonka haluat välittää asiakkaillesi.

Painotuotteita pitkällä kokemuksella

KipinäMedian juuret ovat painetun sanan maailmassa, joten olemme kotonamme printtiin valmistettavien tuotteiden suunnittelussa, taitossa ja kokonais­tuotannon ratkaisuissa. 

Taitamme esitteet, tuote­kuvastot, sanoma­lehdet, kirjat, flyerit, mainokset ja käynti­kortit.