fbpx

Kipinöivä tiimi valmiina auttamaan!

Laajat palveluratkaisut helposti

KipinäMedia on monialainen media­toimisto, joka toimii vahvalla ammatti­taidolla sekä perinteisten että uusien medioiden kehittyvässä kentässä.

Hallitsemme erilaisten printti­tuotteiden suunnittelun ja valmistuksen alusta loppuun saakka, markkinointi­viestinnän sisällön­tuotannon sekä valo- ja video­kuvaukset yksittäisistä kuvista tuote- ja mainos­videoihin.

Kun nämä palvelut yhdistetään verkko­sivujen ja -kauppojen rakentamiseen, ylläpitoon ja päivityksiin, voimme tarjota laajat palveluratkaisut helposti ja joustavasti.

Ota yhteyttä

Tavoitat meidät allaolevalla lomakkeella, olemme yhteydessä sinuun – kun sinulle sopii.

Timo Kyllönen

Timo Kyllönen

KipinäMedian myynti, digipalvelujen konsultointi ja suunnittelu, paino­tuotteiden taitto , valo­kuvaus ja sisällöntuotanto.

Loistava omakohtainen asiakas­palvelu­kokemus jäi kytemään moneksi vuodeksi ja sytytti melkein 20 vuotta toimittajan hommia tehneessä Timossa lopulta liekin. Kipinämedian perustajan yritysidea ja arvot nojaavatkin sujuvaan yhteistyöhön, asiakkaiden kuuntelemiseen ja heidän liike­toimintaansa tuotettavaan lisäarvoon.

Timon mielestä mainos­toimiston oikein sytytetty, merkityksellinen ja uutta hehkuva työ pitää myös kehitystyön tulta yllä. Ala menee eteenpäin niin kovaa vauhtia, että koko tiimin on opiskeltava jatkuvasti lisää, että se pysyy kehityksessä mukana. Se pitää mielen virkeänä.

Paljasjalkaisen kuhmolaisen perheeseen kuuluu vaimo, tytär ja koira. Yhdessä perhe haaveilee vanhan rintamamies­tilan löytämisestä järven rannalta, sen kunnostamisesta ja asuttamisesta. Varmimmin Timon löytää kesällä metsästä seuraamalla tyhjäksi noukittuja marjamättäitä. 

aki niskanen

Aki Niskanen

Videotuotannot, valo­kuvaukset, editointi ja graafiset työt. WordPress-verkko­sivujen suunnittelu ja toteutus, Woocommerce-verkko­kaupat.

Olipa kyseessä sitten isompi tai pienempi valo- tai videokuvausprojekti, harrastuksesta itselleen ammatin tehnyt Aki syttyy niistä jokaiseen. Opettajankin töissä yhdeksän vuotta puurtanut mies ammentaa intohimonsa erityisesti tarinankerronnasta, josta pitää löytyä rosoista tartuntapintaa. Ammatillisessa mielessä Akia viehättää se, että alalta löytyy aina uutta opittavaa.

Kolme vuotta Kipinämedialla työskennelleen kuhmolaisen jazzmiehen vapaa-aika kuluu kitaraa kaulaillessa. Aikaa jää rutkasti vielä urheilullekin: tennis, jääkiekko ja hiihto kuuluvat pitkäjänteisen luonteen omaavan Akin lajirepertuaariin. Kotona arjen tasapainosta huolen pitävät tytär, aviovaimo ja Myrtti-koira.

Hannu Klemetti

Hannu Klemetti

Graafinen suunnittelu, yritys­ilmeet, logot, esitteet ja mainokset. Verkko­sivujen rakenteellinen ja toimin­nallinen suunnittelu, WordPress-sivustojen tekninen toteutus, Woocommerce-verkko­kaupat.

Hannun kiinnostus graafiseen suunnitteluun sai kipinän jo legendaarisen Commodore 64- ja Amiga-demoskenen aikoihin 1980-luvulla, mikä johdatti alan hurjan muutoksen digitaaliseksi nähneen Hannun ensimmäiseen mainostoimistoalan työpaikkaansa vuonna 1995. WordPress-julkaisu­järjestelmän kuin omat taskunsa tunteva Hannu on alan todellinen konkari, joka on toiminut työelämässä monissa eri rooleissa.

Vuoden verran Kipinämedialla muun muassa yritys­ilmeitä ja netti­sivuja luonut kehäkettu kertoo, ettei vaihtaisi päivääkään tästä ajasta pois. Kun asiakas saa käsiinsä hyvän lopputuloksen, saa se myös Hannun hyrisemään tyytyväisyydestä.

Luonnossa liikkuminen perheeseen kuuluvan puolison kanssa ja valokuvaaminen kuuluvat Hannun rakkaisiin harrastuksiin. Eikä unohtaa sovi koskimelontaa, avantouintia ja frisbee­golfiakaan.

Laskutusosoitteet

KipinäMedia (3122939-3)

Pajukuja 2
88900 Kuhmo
www.kipinamedia.fi
timo.kyllonen@kipinamedia.fi

Verkkolaskut

Verkko­lasku­osoite: 003731229393
Operaattori: Apix Messaging Oy 003723327487

Paperilaskut, toimitus postitse

KipinäMedia
PL 16112
00021 LASKUTUS

PDF-laskut, toimitus sähköpostitse

003731229393@procountor.apix.fi