fbpx
Close

Tietoa KipinäMediasta

Olipa kysymys sitten yritysilmeen luomisesta, tuotteiden ja palvelujen markkinoinnista tai digitaalisen näkyvyyden parantamisesta, jokaisella teolla on merkitystä. Tekojen ei tarvitse olla aina suuria, mutta niiden täytyy olla kekseliäitä, mieleen jääviä ja toimivia. Ja mikä tärkeintä, niiden toteuttaminen ei saa olla liian monimutkaista!

KipinäMedia on monialainen mediatoimisto, joka toimii vahvalla ammattitaidolla sekä perinteisten että uusien medioiden alati kehittyvässä kentässä. Hallitsemme erilaisten printtituotteiden suunnittelun ja valmistuksen alusta loppuun saakka,  markkinointiviestinnän sisällöntuotannon sekä valo- ja videokuvaukset yksittäisistä kuvista tuote- ja mainosvideoihin.

Kun nämä palvelut yhdistetään verkkosivujen ja -kauppojen rakentamiseen, ylläpitoon ja päivityksiin, voimme tarjota kokonaispalvelua hyvin laajoihin tarpeisiin.

 

Ota yhteyttä!

Timo-1

Timo

KipinäMedian myynti ja kehitys. Verkkosivujen suunnittelu ja toteutus, taitto ja sivunvalmistus, valokuvaus, kirjoittaminen ja graafiset työt

Aki

Aki

Verkkosivujen suunnittelu ja toteutus, WooCommerce-verkkokaupat, valo- ja videokuvaus, editointi ja graafiset työt

Hannu

Hannu

Graafinen suunnittelu, yritysilmeet, logot, esitteet ja mainokset, verkkosivujen rakenteellinen ja toiminnallinen suunnittelu, WordPress-sivustojen tekninen toteutus