Tehokas
some-markkinointi

Tavoita edullisesti ja kohdennetusti sinulle tärkeimmät asiakkaat

Markkinointi sosiaalisen median kanavissa on edullista ja sillä saa mitattavia tuloksia tehokkaasti. Suomessa sosiaalisen median kanavissa on yli 3 miljoonaa potentiaalista asiakastasi, joten miksi et olisi siellä, missä asiakkaasi? Globaalisti puhutaan miljardeista asiakkaista. Kohdentamisen keinoja on paljon eli sitä voidaan tehdä esim. maan­tieteellisesti hyvinkin tarkasti, demo­grafioiden mukaan tai vaikka kiinnostuksen kohteiden perusteella.

Autamme valitsemaan sinun liike­toiminnallesi parhaiten sopivat kanavat, kohderyhmät, luomme tarttuvat ja kiinnostavat mainos­tekstit ja tarvittaessa myös mainos­materiaalit, jotka huomataan. Sinä määrittelet budjetin ja me hoidamme loput. Autamme toki myös tarpeen mukaan budjetoinnissa. Raportoimme tulokset ja avaamme ymmärrettävästi tulokset eli minkä verran tuloksia panostamallasi budjetilla saatiin. Valtaosa asiakkaistasi on somessa, joten älä jätä hyödyntämättä sen voimaa. Someen kannattaa tuottaa sisältöä säännöllisesti ja suunnitelmallisesti. Koukuttavat sisällöt tuovat todistetusti asiakkaita.

Rakennamme tehokkaita kampanjoita seuraaviin kanaviin:

Facebook, Instagram, LinkedIn, TikTok, YouTube, Twitter.

TikTok mielletään usein edelleen nuorison kanavana, mutta Suomessa siellä on viimeisimpien tutkimusten mukaan jo yli miljoona käyttäjää ja sen käyttäjät ovat maailman laajuisesti kanavaan kaikista sitoutuneempia. TikTokin käyttäjä­määrä kasvaa voimakkaasti ja käyttäjien ikäprofiili nousee. Mainostaminen on vielä varsin edullista ja voit tavoittaa isoja massoja pienellä panostuksella. Tärkeintä on suunnitella kanavaan sopiva mainos­materiaali.
Psssst. Kilpailijasi ei välttämättä myöskään vielä ole sitä hoksannut hyödyntää. ☝

Orgaaniset julkaisut some-kanavissa

Tuntuuko sinusta, että osaamista kyllä olisi, mutta niiden julkaisujen tekeminen jää vain aina muiden töiden jalkoihin? Tai koetko epävarmuutta siitä, millaisista aiheista tehdä postauksia, mitä käyttää kuvituksena tai missä kanavissa kannattaisi julkaista ja minkä muotoisia julkaisuja?

Somekanavat tarjoavat tänä päivänä todella paljon mahdollisuuksia erilaisiin julkaisuihin. On reelsejä, keloja, julkaisuja, storyja eli tarinoita ja livejä. Jokaiseen julkaisuun ei sovi saman kokoinen mainos­materiaali eli kuva tai video. Me voimme auttaa ymmärtämään mihin kanavaan kannattaa julkaista millaista sisältöä ja millaisessa muodossa. Voimme myös tehdä sinulle valmiiksi esimerkiksi 10 julkaisun sarjan jotka julkaiset itse tai annat senkin tehtävän meille. Sinun ei tarvitse itse olla some-kanavissa tai ymmärtää niitä.
Me autamme!