Markkinoinnin konsultaatio auttaa, kun oma aika ei riitä

Uusia ideoita, tuoretta näkökulmaa ja näkemystä, tukea omille ajatuksille, koulutusta

Onko markkinoinnin suuntasi hukassa? Tuntuuko, että aika ja osaaminen ei vain riitä kaikkeen? Markkinointia jo tehdään, mutta se ei ole suunnitel­mallista, eikä tuo tuloksia. Tilanne voi olla myös se, että markkinointia ei tehdä lainkaan. Some-kanavia on ehkä olemassa, mutta niiden hyödyntämiseen ei ole aikaa tai osaamista panostaa. Kanava­viidakko ja keino­valikoima tuntuu liian isolta ja pelottavalta ja budjetti on kuitenkin rajallinen?

Kerro meille millaisia tavoitteita haluat markkinoinnille asettaa, millaisia asiakkaita tavoittaa ja me hoidamme halutessasi loput. Voit olla meihin yhteydessä myös jos haluat ymmärtää paremmin lukuja markkinointisi takana, oli kyse sitten Googlen analytiikasta tai kampanja­luvuista. Autamme jos kaipaat vain sparrailuapua tai tukea tai tuoretta näkökulmaa ajatuksillesi.

Ellen Nokkala – Markkinoinnin konsulttisi

Ellen Nokkala
Minulla on yli 13 vuoden kokemus laaja-alaisesta markkinoinnin suunnittelusta ja toteutuksesta kymmenillä eri toimialoilla. Olen itse vastannut isoissa yrityksissä omasta markkinoinnista sekä ollut toisella puolella pöytää ja auttanut PK-yrityksiä strategisessa markkinoinnin suunnittelussa ja toteutuksessa. Tunnen markkinoinnin lainalaisuudet ja mahdollisuudet, keinot ja kanavat. Erityis­osaamiseni pitää sisällään asiakkuuksien kehittämisen. Eli jos haluat tietää, kuinka kasvattaa olemassa olevista asiakkaistasi entistäkin tuottoisempia ja sitoutuneempia, osaan varmasti auttaa. Lisäksi meillä on tiiminä laaja-alaista osaamista video- ja kuvaus­tuotantoihin, visuaalisen suunnitteluun ja -tuotantoihin, SEO-osaamista sekä näkemystä ja osaamista vaativiinkin sisällön­tuotantoihin.

Ethän unohda sähköposti­markkinointia

Sähköposti­markkinointi on edelleen voimissaan ja toimii sekä B2C-, että B2B-asiakkaille. Se on yksi edullisimmista markkinoinnin keinoista ja sen avulla voi saavuttaa myynnillisesti merkittäviä tuloksia, samalla vahvistaen asiakas­suhteita.

Sähköposti­markkinoinnissakin avainsanat ovat suunnitelmallisuus, säännöllisyys ja laatu. Jos sinulla on verkko­kauppa, on sähköposti­markkinointi oikeastaan pakollinen työkalu. Autamme sinua löytämään juuri sinun tarpeillesi parhaiten sopivan työkalun ja käynnistämään tuloksellisen markkinoinnin sähköpostin avulla.