fbpx

Mietteitä maalta-
tuotteiden verkkokauppa

Mietteitä maalta

Paula Piirainen on luonut tunnetun brändin ”Mietteitä Maalta” sosiaalisen median kanavissa ja onnistunut rakentamaan valtavan seuraaja­verkoston. Paula on tullut tunnetuksi monelle upeiden runojen eli mietteiden ja kuvien takana. Mietteet syntyvät eletystä elämästä, ympäröivästä maailmasta ja kohtaamisista.

Paula, mietteiden kirjoittaja, on koulutukseltaan terveys­tieteiden tohtori ja psykiatrinen sairaan­hoitaja. Hän on toiminut niin hoito­työssä, hoito­työn opettajana kuin hoito­tieteen tutkijanakin. Työelämästä saadut kokemukset näkyvät runoissa mielen hyvin­vointiin ja kohtaamiseen liittyvinä teemoina.

Verkkokaupan rakentaminen

Sisällön­tuotantoa, visuaalista suunnittelua, tuotekuvia

Asiakas toimitti lähes kaikki sisällöt valmiina, mutta autoimme jonkin verran niiden muokkaamisessa sivustolle sopiviksi. Verkkokauppaan suunniteltiin asiakkaan näköinen visuaalinen ilme, täysin asiakkaan toiveiden mukaisesti ja verkko­kauppaa varten otettiin uusia tuotekuvia. Sivuista ja verkko­kaupasta saatiin asiakkaan näköiset eli herkät ja kauniit. Hyödynsimme sivuilla Paulan itsensä ottamia, upeita luontokuvia. Autoimme valitsemaan verkko­kauppa­toimintaan parhaiten sopivat maksu- ja toimitus­sopimus­toimittajat.

Käyttökoulutus

Asiakkaalle annettiin kaksi erillistä käyttö­koulutusta, jolla varmistamme sen, että asiakas pystyy jatkossa itse tekemään muutoksia verkko­kauppaan ja esimerkiksi lisäämään tuotteita itsenäisesti.