Nopeasti ja sulavasti
toimivat sivut

WordPress-järjestelmä
on suosittu ja toimintavarma

Rakennamme verkko­sivut ja –kaupat avoimeen lähdekoodiin perustuvalla WordPress-sisällön­hallinta­järjestelmällä. WordPressin etuja ovat helppo muokattavuus, lähes rajaton määrä erilaisia toiminnal­lisuuksia tuovia lisä­osia sekä vaivaton päivitettävyys.

Yli 40 prosenttia maailman kaikista verkko­sivuista on rakennettu WordPressillä ja se on kasvattanut suosiotaan tasaisesti viime vuosien aikana. Sen valitseminen uuden nettisivusi sisällönhallintajärjestelmäksi on siis helppoa!

Verkkosivujen tekninen toteutus etusijalla

Onnistunut verkko­sivujen tekninen toteutus kattaa ennen kaikkea sisältöjen tarkan syöttämisen sekä käytettävien lisä­osien valinnan. Jotta voimme rakentaa sulavasti toimivat sivut, sisältöä on pystyttävä muokkaamaan juuri web-käyttöä varten. On hyvä tietää, että esimerkiksi samoja kuva­tiedostoja ei voi käyttää sekä printti­mainontaan että verkko­sivuille, vaan alkuperäiset kuva­tiedostot on muokattava omiksi, verkko­käyttöön tarkoitetuiksi tiedostoiksi.

WordPressin lisäosa­kirjastosta löytyy lähes rajaton määrä erilaisia toiminnalli­suuksia mahdollistavia lisä­osia. Näiden avulla on mahdollista luoda näyttäviä sivuja, mutta myös kasvattaa sivuston epä­vakautta sekä hidastaa sivuston toimintaa. Anna meidän auttaa toiminnal­listen ja samalla turvallisten sivujen luomisessa.

Päivitykset itse tai ylläpitopalveluna

Yksi WordPress-sisällön­hallinta­järjestelmän parhaista puolista on sen helpohko käyttö­liittymä, jonka ansiosta sivuston sisällöl­linen päivittäminen onnistuu pienellä opiskelulla.

Myös lisä­osien päivittäminen on tehty helpoksi, joten tarvittaessa pystyt yllä­pitämään sivuston täysin itsenäisesti. Jos et halua tai ennätä itse kurkistaa sivustosi kone­pellin alle, älä jätä sitä tekemättä vaan anna meidän tehdä se puolestasi.