Verkkosivut,
yritystiedon koti

Rakenna ja sisusta ne huolella

Hyvä verkko­sivusto on selkeä, informatiivinen ja visuaalisesti näyttävä. Tekstit, kuvat, videot ja grafiikka tukevat ja rakentavat yrityksesi brändiä, joten kysymyksessä on yksi yrityksesi tärkeimmistä omaisuuksista. 

WordPress-ympäristössä voidaan rakentaa näyttäviä, helppokäyttöisiä ja samalla informatiivisia verkkosivuja, jotka houkuttelevat lukemaan lisää.

wordpress-Verkkosivut:
rakentamisen ABC

Perus­suunnittelu

Verkkosivu tai verkkokauppa on yrityksesi tärkein digi­taalinen omaisuus ja samalla käynti­kortti asiakkaillesi sinusta, yrityksestäsi ja tarjoamistasi palveluista. Huolellinen perus­suunnittelu pitää sisällään sivuston tavoitteiden, asiakas­kunnan ja myös yrityksen strategian tarkastelua.

Visuaalinen suunnittelu

Verkkosivut ovat yrityksesi käynti­kortti, joten niiden tehtävänä on vahvistaa sitä ilmettä, joka yritykselläsi on olemassa. Yritys­ilmeeseen kuuluu visuaalinen ilme, mutta myös brändisi mukainen tapa viestiä. Ellei yritykselläsi ole vielä ilmettä, luodaan sellainen!

Teksti­tuotanto

Asiakas tulee sivuillesi niiden sisältöjen vuoksi, joten niiden rakentamiseen kannattaa käyttää aikaa ja ajatus­työtä. Selvitämme apunasi sitä, minkä­lainen sisältö palvelee asiakkkaitasi ja luomme kanssasi sivustojen tekstit, kuvat ja videot.

Hakukone­optimointi

Hyvätkään verkkosivut eivät palvele tarkoitustaan, elleivät ne ole löydettävissä. Optimoimme sivut sekä teknisesti että sisällöllisesti niin, että asiakkaasi löytävät ne haku­koneiden avulla.

Ylläpito

Verkkosivut ja –kaupat ovat liike­toimintasi ydintä, pidetään niiden moottorit hyrräämässä. Kauttamme saat täyden palvelun verkko­tunnusten ja palvelin­tilojen yllä­pidosta, sivustosi tärkeistä päivityksistä ja sekä monitorointi­palveluista.

Tekninen toteutus

Toteutamme verkko­sivut ja -kaupat WordPress-julkaisu­järjestelmällä. Aina respon­siivisena rakennettavat sivut toimivat laitteesta riippumatta sekä teknisesti että visuaalisesti. WordPressin perus­toiminnalli­suuksien lisäksi pystymme ohjelmoimaan lisä­toimintoja vaatimustesi mukaisesti.

Tämähän toimii!
Mikä yhdistää onnistuneita projekteja?

Palkitsevinta asiakas­töissä on onnistua luomaan ratkaisuja, jotka yllättävät toimivuudessaan sekä asiakkaan että tekijät. Avain onnistumisiin on perusteellinen pohjatöiden tekeminen, jolloin haetaan vastauksia kysymyksiin mitä, kenelle, miten ja miksi. Markkinoinnissa tässä yhteydessä puhutaan ostaja­persoonista: ketä asiakkaat ovat, mitä he tietävät tuotteistasi jo valmiiksi ja minkälaista tietoa heille tulisi esitellä lisää. Lue lisää verkko­sivujen uudistamisesta sekä oikeiden asiakkaiden tavoittamisesta.