fbpx
Close

Mitä me teemme

Täältä löydät kaikki mediatoimisto KipinäMedian palvelut

KipinäBlogi

Valokuvaus

Henkilö-, eläin-, maisema-, rakennus-, työmaa- ja tuotekuvaukset siellä, missä tarvitset. Akkukäyttöisen studiovalaistuksen, ammattitason kamerakaluston sekä editointiohjelmien avulla otamme huippukuvat olosuhteista ja sijainnista riippumatta. 

videotuotannot

Videokuvaukset 4K-kuvalaadulla sekä perinteisellä videokuvaus- että dronekalustolla. Kuvaamme myös 360-videota mainos-, urheilu- ja actiontuotannoissa. 

Kipinämedia
Villa Vanamo3

Verkkosivut ja -kaupat

Yritysten, yhdistysten ja yksityishenkilöjen WordPress-verkkosivut ja WooCommerce-verkkokaupat avaimet käteen -periaatteella. Verkkotunnusten sekä web-hotellitilan varaus ja uusinta, sivuston ulkoasun sekä sisällön suunnittelu ja toteutus yhdessä asiakkaan kanssa.

Sisällöntuotanto

Luomme graafisia ilmeitä ja valmistamme mainoksia sekä esitteitä printtiin ja digiin. Tuotamme kaikenlaiset tekstisisällöt sanomalehtiin, verkkosivuille, some-kanaviin sekä yritysmarkkinointiin.

Graafinen suunnittelu
Taitto

graafinen suunnittelu

Sanoma- ja aikakauslehtien taitto, ilmoitusvalmistus, tekstien oikoluenta ja painoon lähettäminen. Kysy tarjousta lehtien ohella myös esitteiden, vuosikirjojen tai muiden painotöiden taitosta. 

Kokonaisratkaisut

Yksi mediatoimisto, monipuoliset palvelut. Kysy erilaisten palvelutarpeiden yhdistämistä joustavaksi kokonaisratkaisuksi!

RakennusDetail