fbpx

Sopivan kokoinen
kumppani

Toimivia ratkaisuja vaivattomasti

Olipa kysymys sitten yritysilmeen luomisesta, tuotteiden ja palvelujen markkinoinnista tai digitaalisen näkyvyyden parantamisesta, jokaisella teolla on merkitystä.

Tekojen ei tarvitse olla aina suuria, mutta niiden täytyy olla kekseliäitä, mieleen jääviä ja toimivia. Me mainostoimisto Kipinä­Mediassa teemme töitä sen eteen, että niiden toteuttaminen ei ole sinulle monimutkaista!

Innostuminen

KipinäMedia leimahti liekkeihin alku­kipinästä, joka muodostui halusta tehdä mukavaa ja merkityksellistä työtä, hyvän asiakas­palvelun kokemuksista ja pää­telmistä, mitä tarvitaan hyvään asiakas­kokemukseen.

Mainostoimistomme iskukyky syntyy tiimimme jäsenten laaja-alaisesta työelämä­kokemuksesta ja yhteisestä kiinnostuksesta rakentaa näistä aineksista jotakin uutta. Toiminta­tapanamme on tehdä asiat helpoksi sinulle, jotta sinä voit keskittyä omaan ydin­osaamiseesi.

Kokonais­palvelu

Asiat rullaavat helposti silloin, kun rinnalla on kumppani, joka pystyy vastaamaan useampaan kuin yhteen tarpeeseesi. Kipinä­Median palvelu­valikoima on rakennettu niin, että se kattaa hyvin moni­puolisesti kaiken, mikä liittyy yritysten digitaaliseen näkyvyyteen. Parhaimmillamme olemme tiiviissä yhteis­työssä asiakkaan kanssa, jolloin laaja-alaisen kumppanuuden hyödyt kertautuvat syvällisen asiakas­tuntemuksen, tuttujen työ­tapojen ja luotettavuuden muodossa.

Omistautuminen

KipinäMedian palvelu­lupaukseen kuuluu omistautuminen asiakkaiden liike­toiminnan edistämiseen. Tavoitteenamme on katsoa nykyisen toimeksiannon ohella myös sen jälkeiseen aikaan ja nähdä asioita, joihin voisit tarttua jo ennakoiden kehittämällä toimintoja ja ratkaista näin vasta kehittymässä olevia ongelmia.

Ihmisiä, ei automaatiota

Sopivan kokoinen kumppani tarkoittaa käytännössä sitä, että Kipinä­Median kanssa asioit aina ihmisten kanssa. Meillä ei ole auto­matisoituja tiketti­järjestelmiä, vastaus­robotteja tai chat­botteja, vaan hoidamme asiat henkilö­kohtaisesti. Perinteitä kunnioittavan asiakas­palvelun tavoitteena on, että sinä koet tulevasi kuulluksi.

Meistä sanottua

Kun jokin vain tuntuu oikealta

Kotitalouksia, yhteisöjä, yhden ihmisen yrityksiä ja massiivisia konserneja yhdistää yksi asia: kaikissa niissä toimijoina on tavallisia ihmisiä, jotka tekevät valintoja ja ratkaisuja enemmän ja vähemmän samoilla peri­aatteilla. Ulkonaisten kriteereiden ohella ihmisellä on tapana tehdä päätöksiä myös mieli­kuvien, intuition ja ihmis­suhteiden toimivuuden perusteella. 

KipinäMedia on perustettu yhden poikkeuk­sellisen myönteisen, valta­virrasta poikkeavan asiakas­palvelu­kokemuksen innostamana. Yrityksenä haluamme olla jättämässä näitä kokemuksia myös muille.

Timo Kyllönen
KipinäMedian perustaja

Asiakkaitamme

Olemme saaneet tehdä yhteistyötä monien huikeiden asiakkaiden kanssa!