fbpx

Vauhtia ja voimaa
videoilla!

Tarinoita näyttävässä muodossa

Videomainonta kasvattaa suosiotaan tasaisesti ja modernissa viestinnässä se on muodostunut luonnolliseksi ja näyttäväksi osaksi yritysten viestintää.

KipinäMedia tuottaa laadukkaasti tuote- ja brändivideot, tapahtumavideot, yritystarinat sekä dokumentaariset historiikit.

Showreel 2024

Kuvaamme Cine-luokan kalustolla ja se näkyy tuottamassamme materiaalissa.

Brändivideot

Brändivideo nostaa näyttävästi esille yrityksen keskeisimmät arvot. Samalla se on todella monikäyttöinen väline yrityksen viestinnässä ja toimii hienosti esimerkiksi sosiaalisessa mediassa.

Dokumentaariset historiikit

Dokumentaarinen historiikki on ainutlaatuinen mahdollisuus nostaa esille yrityksen tarina aina yrityksen perustamisesta nykyhetkeen saakka.

Tapahtumavideot

Laadukkaasti tuotettu tapahtumavideo herättää katsojan huomion ja saa heidät kiinnostumaan tapahtumastasi.

Tuotevideot

Tuotevideo tuo yrityksen tuotteet esille mahdollisimman informatiivisesti ja näyttävästi. Laadukas tuotevideo välittää videon katsojalle oivalluksen, joka vakuuttaa ja auttaa ostopäätöksen tekemisessä. 

Työskentelemme asiakaslähtöisesti

KipinäMedian tuottamat videot käsi­kirjoitetaan ja suunnitellaan yhdessä asiakkaan kanssa niin, että ne tavoittavat toivotun katsoja­kunnan ja palvelevat halutussa tarkoituksessa. Eri alustoilla ja käyttö­kohteissa tarvitaan erilaisia videoita, ja yhä useammin samasta raaka­materiaalista editoidaan pitkä mainos­video, yritys­video tai tuote-esittely, ja lisäksi lyhyitä reels-videoita some-alustoille.

Video ei ole vain kuvaa ja ääntä, vaan myös tekstiä ja info­grafiikkaa. Yhdistämällä erilaiset elementit videosta saadaan informatiivinen, näyttävä ja yritys­ilmeen mukainen kokonaisuus. Perinteisen video­kuvauksen ohella olemme erikoistuneet ilma­kuvaukseen, lue lisää drone­kuvauksestamme.