Vauhtia ja voimaa
videoilla!

Kun yritys­ilme, tekstit ja kuvat ovat kunnossa, yrityksellä on mahdollista täydentää yritys­viestintää edelleen kuvaamalla tuotteet, palvelut tai toiminta videolle! 

Videomainonta kasvattaa suosiotaan tasaisesti ja modernissa viestinnässä se on muodostunut luonnolliseksi ja näyttäväksi osaksi yritysten viestintää.

Mainoksia ja tarinoita näyttävässä muodossa

KipinäMedia tuottaa sekä mainosvideot että yritystarinat. Mainosvideo tuo tuotteet esille mahdollisimman informatiivisesti ja näyttävästi.

Video­muotoinen yritys­tarina on puolestaan helposti lähestyttävä, kompakti, informatiivinen ja näyttävä kurkistus sinne, missä tapahtuu.

Videotuotannot tarpeidesi mukaan

KipinäMedian tuottamat videot käsi­kirjoitetaan ja suunnitellaan yhdessä asiakkaan kanssa niin, että ne tavoittavat toivotun katsoja­kunnan ja palvelevat halutussa tarkoituksessa. Eri alustoilla ja käyttö­kohteissa tarvitaan erilaisia videoita, ja yhä useammin samasta raaka­materiaalista editoidaan pitkä mainos­video, yritys­video tai tuote-esittely, ja lisäksi lyhyitä reels-videoita some-alustoille.

Video ei ole vain kuvaa ja ääntä, vaan myös tekstiä ja info­grafiikkaa. Yhdistämällä erilaiset elementit videosta saadaan informatiivinen, näyttävä ja yritys­ilmeen mukainen kokonaisuus. Perinteisen video­kuvauksen ohella olemme erikoistuneet ilma­kuvaukseen, lue lisää drone­kuvauksestamme.