Valokuvaus
tallentaa
tärkeät hetket

Kännykkä­kameroiden aikakautena laadukkaat, ammatti­maisesti suunnitellut, otetut ja käsitellyt kuvat erottuvat massasta niin henkilö­kohtaisissa muistoissa kuin yritys­kuvissakin. Kuvien laatu korostuu erityisesti sivustoilla ja verkko­kaupoissa, joissa osto­päätös tehdään tai jätetään tekemättä tuotekuvien perusteella.

Mitä arvokkaammasta tuotteesta puhutaan, sitä suurempi merkitys tuotteen kuvallisella esittelyllä on. Laadukkaat kuvat tukevat aina yrityksen ammattimaista ilmettä sekä viestintää. Verkko­sivuilla vieraileva asiakkaasi on kiinnostunut tuotteiden tai palvelujen ohella myös sinusta, työn­tekijöistäsi sekä tapahtumista kulissien takana. Tässä yhteydessä kuva kertoo todellakin enemmän kuin tuhat sanaa!

Studio, työpaikka, luonto...

KipinäMedia kuvaa henkilöt, tuotteet, tuotanto­ympäristöt ja palvelut juuri siellä, missä sinä haluat. Verkko­kauppoihin otettavat laajat tuote­kuva­sarjat pyritään ottamaan aina studiossa tai asiakkaan luokse rakennettavissa kuvaus­ympäristöissä, mutta muuten hakeudumme kuvaamaan luontoon aina kun se on mahdollista.

KipinäMedian studio sijaitsee Kuhmossa, mutta siirrymme kuvaamaan luontevasti myös mihin tahansa muualle. Kiitos siirrettävien studio­varusteiden sekä akku­käyttöisten valaisu­järjestelmien, emme ole sidoksissa pisto­rasioihin ja jatko­johtoihin.

kuvankäsittely

Kiinteä osa valokuva­tuotantojamme ovat erilaiset jälki­työt, joissa viimeistellään otetut kuvat tilaajan toiveiden ja käyttö­tarkoituksen mukaisesti. Palveluumme kuuluvat niin haluttaessa muun muassa tuote­kuva­sarjojen joukko­käsittelyt, rajaus­variaatiot käyttö­tarkoituksen mukaisesti, tiedostojen erilaiset nimeämiset ja numeroinnit sekä meta­tietojen lisäämiset.

Perus­työhön kuuluvan kuvan­käsittelyn lisäksi tuotamme erilaisia kuva­manipulaatioita asiakkaan toiveen ja käyttö­kohteen mukaisesti. Kuvan­käsittelyssä kaikki on mahdollista, joten pyydä mitä vain, me toteutamme sen!