fbpx

Valokuvaus tallentaa
tärkeät hetket

Laadukkaat valokuvat
vakuuttavat

Kännykkä­kameroiden aikakautena laadukkaat, ammatti­maisesti suunnitellut, otetut ja käsitellyt kuvat erottuvat massasta niin henkilö­kohtaisissa muistoissa kuin yritys­kuvissakin. Kuvien laatu korostuu erityisesti sivustoilla ja verkko­kaupoissa, joissa osto­päätös tehdään tai jätetään tekemättä tuotekuvien perusteella.

Mitä arvokkaammasta tuotteesta puhutaan, sitä suurempi merkitys tuotteen kuvallisella esittelyllä on. Laadukkaat kuvat tukevat aina yrityksen ammattimaista ilmettä sekä viestintää. Verkko­sivuilla vieraileva asiakkaasi on kiinnostunut tuotteiden tai palvelujen ohella myös sinusta, työn­tekijöistäsi sekä tapahtumista kulissien takana. Tässä yhteydessä kuva kertoo todellakin enemmän kuin tuhat sanaa!

Kuvaukset juuri siellä,
missä tarvitset

KipinäMedia kuvaa henkilöt, tuotteet, tuotanto­ympäristöt ja palvelut juuri siellä, missä sinä haluat. Verkko­kauppoihin otettavat laajat tuote­kuva­sarjat pyritään ottamaan aina studiossa tai asiakkaan luokse rakennettavissa kuvaus­ympäristöissä.

Studio, työpaikka, luonto...

KipinäMedian studio sijaitsee Kuhmossa, mutta siirrymme kuvaamaan luontevasti myös mihin tahansa muualle. Kiitos siirrettävien studio­varusteiden sekä akku­käyttöisten valaisu­järjestelmien, emme ole sidoksissa pisto­rasioihin ja jatko­johtoihin.

Kuvankäsittely

Kiinteä osa valokuva­tuotantojamme ovat erilaiset jälki­työt, joissa viimeistellään otetut kuvat tilaajan toiveiden ja käyttö­tarkoituksen mukaisesti. Palveluumme kuuluvat niin haluttaessa muun muassa tuote­kuva­sarjojen joukko­käsittelyt, rajaus­variaatiot käyttö­tarkoituksen mukaisesti, tiedostojen erilaiset nimeämiset ja numeroinnit sekä meta­tietojen lisäämiset.

Kysy tarjousta!

Valokuvien hinnoittelu koostuu monesta eri osiosta. Kysy tarjousta juuri sinun tarpeidesi mukaisesta kuvauksesta!