fbpx

Uutta kulmaa
valo-ja videokuviin!

Ainutlaatuinen kuvakulma

Lentäminen on kiehtovaa paitsi maan kahleista irrottautumisen, myös kokonaan uuden perspektiivin löytämisen vuoksi. Drone­kuvaus antaa mahdollisuuden katsoa kaikkea uudesta kulmasta, ja se tuo lisäarvoa sekä still- että video­kuvaukseen. 

Näyttävät ja laadukkaat
ilmakuvat

KipinäMedia ilmakuvaa DJI Mavic 3 Cine –kopterilla tuottaen elo­kuva­maista 5.1K-video­materiaalia, joka kestää kovaa jälki­käsittelyä ja mahdollistaa näin editoinnin näyttäviksi koko­naisuuksiksi yhdessä muusta kuvaus­kalustosta saatavan materiaalin kanssa.

Ilmakuvauksen ammattilaiset

Kuvaajamme ovat valvotun A2-teoria­tutkinnon suorittaneita pilotteja, jotka hallitsevat kuvaamisen ajan­tasaisen sääntelyn puitteissa.

Tekninen ilmakuvaus

Ilmakuvaus mahdollistaa myös teknisen kuvaamisen miestyönä vaikeasti tavoitettavissa kohteissa. Korkea­­laatuinen video- ja kuva­­materiaali on korvaamatonta “kättä pidempää”, kun suunnitellaan korkeiden rakennusten tai rakennelmien ylläpito- ja korjaus­­töitä. 

Kysy tarjousta!

Ilmakuvista koko­naisuudet ja asioiden mitta­kaavat paljastuvat tavalla, jota on mahdotonta korvata maan tasalta kuvattaessa. Kysy tarjousta kuvauksesta!