Väriä viestintään!

Kerrotaan tarinasi videoin ja kuvin!

Kuvittelemme
yritysilmeesi
erottuvaksi

Onnistunut yritys­viestintä vaatii yksilöllisyyttä, erottuvuutta ja laadukkuutta. Brändiä tukeva kuvallinen ilmaisu on johdon­mukaista, ilmeikästä ja oman­näköistä – se tukee ja syventää yritys­kuvaa, jota viestinnällä halutaan välittää.

KipinäMedian kuvatuotannot auttavat rakentamaan yrityksellesi yhtenäisen ja laadukkaan kuvallisen ilmeen, joka läpäisee verkko­sivut, some-julkaisut, markkinointi­materiaalit, tuotekuvat ja tuote­videot. Sijoittamalla visuaalisuuteen erotut massasta!

Kuvatuotannot

Videot

Kun yritys­ilme, tekstit ja kuvat ovat kunnossa, yrityksellä on mahdollista täydentää yritys­viestintää edelleen kuvaamalla tuotteet, palvelut tai toiminta videolle! Videoiden merkitys erityisesti sosiaalisen median kanavissa kasvaa koko ajan, ja näilläkin alustoilla laadukkaat videot erottuvat massasta.

Valo­kuvaus

Kännykkä­­kameroiden aika­kautena laadukkaat, ammatti­­maisesti suunnitellut, otetut ja käsitellyt kuvat erottuvat massasta niin henkilö­­kohtaisissa muistoissa kuin yritys­­kuvissakin. Kuvien laatu korostuu erityisesti sivustoilla ja verkko­­kaupoissa, joissa osto­päätös tehdään tai jätetään tekemättä kuvien perusteella.

Ilmakuvaus

Lentäminen on kiehtovaa paitsi maan kahleista irrottau­tumisen, myös kokonaan uuden perspek­tiivin löytämisen vuoksi. Drone­­kuvaus antaa mahdolli­suuden katsoa kaikkea uudesta kulmasta, ja se tuo lisäarvoa sekä still- että video­­kuvaukseen. Ilma­kuvista koko­­naisuudet ja asioiden mitta­­kaavat paljastuvat tavalla, jota on mahdotonta korvata maan tasalta kuvattaessa.

Tutustu referensseihin

Kuinka syntyi
OP Kuhmo
100 vuotta
historiikki

Kullan­hohtoisen iltapuvun helmat lepattavat tuulessa, kun viulisti Minna istuu moottori­veneen keula­tuhdolla talvi­takki harteillaan ja pitää soitin­koteloa sylissään. Matkalla ohitettavat kalastajat katsovat pitkään erikoista seuruetta, joka matkaa touko­kuisessa illassa kohti Lentuan Selkä­saaria. Kuvaus­kalusto täyttää puolet veneen lattiasta, kiertelemme muutaman luodon kautta etsien täydellistä kuvaus­paikkaa ja päädymme lopulta Selkä­saarten rantaan.

Kuhmon Osuus­pankki teemoitti 100-vuotis­juhlaansa tekemiään työ­tilauksia toiveella liittää töihin yrityksen historiaan liittyvä Lentua. Upea tilaisuus tehdä jotakin erilaista, tuumasimme. Ajatus sijoittaa historiikki-video­tuotannon musiikki­taltiointi järvi­maisemaan oli syntynyt.

Touko­kuinen ilta, lähes tyyni järven­selkä, laskeva aurinko ja viulisti kallioisella rannalla. Viulu­musiikki halkoo Konsta Pylkkäsen sinisten ajatusten maisemaa, kamerat käyvät ja drone hakee toinen toistaan upeampia kuvakulmia ilmasta. Luovaa työtä parhaimmillaan.