fbpx

Väriä viestintään!
Kerrotaan tarinasi videoin ja kuvin

Kuvittelemme yritysilmeesi erottuvaksi

Onnistunut yritysviestintä vaatii yksilöllisyyttä, erottuvuutta ja laadukkuutta. Brändiä tukeva kuvallinen ilmaisu on johdon­mukaista, ilmeikästä ja oman­näköistä – se tukee ja syventää yritys­kuvaa, jota viestinnällä halutaan välittää.

KipinäMedian kuva­tuotannot auttavat rakentamaan yrityksellesi yhtenäisen ja laadukkaan kuvallisen ilmeen, joka läpäisee verkkosivut, some-julkaisut, markkinointi­materiaalit, tuotekuvat ja tuotevideot. Sijoittamalla visuaalisuuteen erotut massasta!

Videot

Videomainonta kasvattaa suosiotaan tasaisesti ja modernissa viestinnässä se on muodostunut luonnolliseksi ja näyttäväksi osaksi yritysten viestintää. Videotuotannot mahdollistavat tarinoiden kertomisen tavalla, joka ei ole muilla keinoin mahdollista.

Valokuvaus

Kännykkä­­kameroiden aika­kautena laadukkaat, ammatti­­maisesti suunnitellut, otetut ja käsitellyt kuvat erottuvat massasta niin henkilö­­kohtaisissa muistoissa kuin yritys­­kuvissakin. Kuvien laatu korostuu erityisesti sivustoilla ja verkko­­kaupoissa, joissa osto­päätös tehdään tai jätetään tekemättä kuvien perusteella.

Ilmakuvaus

Lentäminen on kiehtovaa paitsi maan kahleista irrottau­tumisen, myös kokonaan uuden perspek­tiivin löytämisen vuoksi. Drone­­kuvaus antaa mahdolli­suuden katsoa kaikkea uudesta kulmasta, ja se tuo lisäarvoa sekä still- että video­­kuvaukseen. Ilma­kuvista koko­­naisuudet ja asioiden mitta­­kaavat paljastuvat tavalla, jota on mahdotonta korvata maan tasalta kuvattaessa.

kuhmo oy kansi en

Kuhmo Oy

Kuhmo Oy on perinteikäs ja samaan aikaan huippumoderni, kansainvälisesti toimiva sahayritys.

Stark

STARK on suomalainen lisä­laite­valmistaja, jonka tuotteita viedään ympäri maailmaa laatu­tietoisten ammatti­laisten käyttöön.

stark kauhaharja referenssi
meta 4

Kuhmon OP

Kuhmon Osuus­pankki juhlisti 100-vuotista matkaansa nyky­aikaisella historiikki-tuotannolla.

Kuinka syntyi OP Kuhmo
100 vuotta-historiikki

Kullan­hohtoisen iltapuvun helmat lepattavat tuulessa, kun viulisti Minna istuu moottori­veneen keula­tuhdolla talvi­takki harteillaan ja pitää soitin­koteloa sylissään. Matkalla ohitettavat kalastajat katsovat pitkään erikoista seuruetta, joka matkaa touko­kuisessa illassa kohti Lentuan Selkä­saaria. Kuvaus­kalusto täyttää puolet veneen lattiasta, kiertelemme muutaman luodon kautta etsien täydellistä kuvaus­paikkaa ja päädymme lopulta Selkä­saarten rantaan.

Kuhmon Osuus­pankki teemoitti 100-vuotis­juhlaansa tekemiään työ­tilauksia toiveella liittää töihin yrityksen historiaan liittyvä Lentua. Upea tilaisuus tehdä jotakin erilaista, tuumasimme. Ajatus sijoittaa historiikki-video­tuotannon musiikki­taltiointi järvi­maisemaan oli syntynyt.

Touko­kuinen ilta, lähes tyyni järven­selkä, laskeva aurinko ja viulisti kallioisella rannalla. Viulu­musiikki halkoo Konsta Pylkkäsen sinisten ajatusten maisemaa, kamerat käyvät ja drone hakee toinen toistaan upeampia kuvakulmia ilmasta. Luovaa työtä parhaimmillaan.