moto
osuuspankin konsertti
kauhaharja
konsta kurikka baseball
viulisti
talvikuva ilmasta
sisustus

Väriä viestintään!

Kerrotaan tarinasi videoin ja kuvin!

omakotitalot
rippikuvaus
puutalo
joulukuva
talvikuva koira
kuhmo ilmakuva
hannu kyllönen

Kuvittelemme
yritysilmeesi
erottuvaksi

Onnistunut yritysviestintä vaatii yksilöllisyyttä, erottuvuutta ja laadukkuutta. Brändiä tukeva kuvallinen ilmaisu on johdon­mukaista, ilmeikästä ja oman­näköistä – se tukee ja syventää yritys­kuvaa, jota viestinnällä halutaan välittää.

KipinäMedian kuva­tuotannot auttavat rakentamaan yrityksellesi yhtenäisen ja laadukkaan kuvallisen ilmeen, joka läpäisee verkkosivut, some-julkaisut, markkinointi­materiaalit, tuotekuvat ja tuotevideot. Sijoittamalla visuaalisuuteen erotut massasta! Pistäydy toimistollamme Kuopiossa tai Kuhmossa tai soita meille ja suunnitellaan yhdessä kuvaus- ja videotuotannot, jotka huomataan.

Kuvatuotannot

videokuvausta lentualla

Videot

Kun yritys­ilme, tekstit ja kuvat ovat kunnossa, yrityksellä on mahdollista täydentää yritys­viestintää edelleen kuvaamalla tuotteet, palvelut tai toiminta videolle! Videoiden merkitys erityisesti sosiaalisen median kanavissa kasvaa koko ajan, ja näilläkin alustoilla laadukkaat videot erottuvat massasta.

konsta

Valo­kuvaus

Kännykkä­­kameroiden aika­kautena laadukkaat, ammatti­­maisesti suunnitellut, otetut ja käsitellyt kuvat erottuvat massasta niin henkilö­­kohtaisissa muistoissa kuin yritys­­kuvissakin. Kuvien laatu korostuu erityisesti sivustoilla ja verkko­­kaupoissa, joissa osto­päätös tehdään tai jätetään tekemättä kuvien perusteella.

lentua ilmakuva

Ilmakuvaus

Lentäminen on kiehtovaa paitsi maan kahleista irrottau­tumisen, myös kokonaan uuden perspek­tiivin löytämisen vuoksi. Drone­­kuvaus antaa mahdolli­suuden katsoa kaikkea uudesta kulmasta, ja se tuo lisäarvoa sekä still- että video­­kuvaukseen. Ilma­kuvista koko­­naisuudet ja asioiden mitta­­kaavat paljastuvat tavalla, jota on mahdotonta korvata maan tasalta kuvattaessa.

Tutustu referensseihin

viulisti ja videokamera

Kuinka syntyi
OP Kuhmo
100 vuotta
historiikki

Kullan­hohtoisen iltapuvun helmat lepattavat tuulessa, kun viulisti Minna istuu moottori­veneen keula­tuhdolla talvi­takki harteillaan ja pitää soitin­koteloa sylissään. Matkalla ohitettavat kalastajat katsovat pitkään erikoista seuruetta, joka matkaa touko­kuisessa illassa kohti Lentuan Selkä­saaria. Kuvaus­kalusto täyttää puolet veneen lattiasta, kiertelemme muutaman luodon kautta etsien täydellistä kuvaus­paikkaa ja päädymme lopulta Selkä­saarten rantaan.

Kuhmon Osuus­pankki teemoitti 100-vuotis­juhlaansa tekemiään työ­tilauksia toiveella liittää töihin yrityksen historiaan liittyvä Lentua. Upea tilaisuus tehdä jotakin erilaista, tuumasimme. Ajatus sijoittaa historiikki-video­tuotannon musiikki­taltiointi järvi­maisemaan oli syntynyt.

Touko­kuinen ilta, lähes tyyni järven­selkä, laskeva aurinko ja viulisti kallioisella rannalla. Viulu­musiikki halkoo Konsta Pylkkäsen sinisten ajatusten maisemaa, kamerat käyvät ja drone hakee toinen toistaan upeampia kuvakulmia ilmasta. Luovaa työtä parhaimmillaan.